прическа

За оцветяване на тъмни коси какъв цвят да изберете (снимка)

Съвременните жени все по-често предпочитат класически оцветяване на косата, а също така и по-необичайни, закачливите модни техника на оцветяване, която освен красота осигурява на косата здравина и блясък. Спечели сърцата на жените от всички възрасти салон такива услуги, като оцветяване на косата. Това е особено оцветяване темноволосых красавици, защото само в тъмна коса може да прехвърли всички цветови нюанси. Как се случва оцветяване на тъмни коси, в които тя ходи и тайната на неговата популярност?

Coloring on dark hair what color to choose (photo)

Функции и разнообразие от оцветяване на косата

За оцветяване се нарича услугата, фризьор, която се състои в изясняване и по-далеч в подобна цветова тон. За да създадете хармоничен и цялостен начин, като правило, се използват от 3 до 15 различни нюанси. Те могат да бъдат подобни на основния тон на косата или най-много на контраста. В този случай, всички избраните цветове за боядисване трябва да органично се слее с цвета на кожата и цвета на очите.

Coloring on dark hair what color to choose (photo)

Определено оцветяване-това е много творчески процес, който може да се сравни с изкуството. В сравнение с други методи на оцветяване, оцветяване, много по-трудно за изпълнение. Така че, за да промените своя образ, по-добре с помощта на опитен специалист, който отлично владеене на подобна техника и има добър художествен вкус.

Ако се вгледате в kolorirovanie отвътре, тогава целият процес се свежда до разделяне на фрагменти на косата, всяка от които е оцветена в различен цвят. И цялата сложност се състои в това, че крайният резултат е разнообразието от цветове се събирали заедно, а не да споря с плисък на цвят.

Използва се за боядисване на тъмна коса в различни посоки. Може да бъде частично колорирование, когато отделни направления естествен цвят да бъдат боядисани. Или пълно петна, когато косата боядисани в един основен цвят, а след това, на гранули оцветяване на направления в различни цветове.

Оцветяване може да варира в зависимост от начина на нанасяне върху косата и избор на цветовата палитра:

    Кръст ― на горната и долната част на косата е боядисана в различни цветове, като образува хоризонтална линия на прехода. Той може да бъде плавно или рязко. Следващия направления са оцветени по цялата дължина, ширина и цвят могат да бъдат различни. Зональное оцветяване не на отделни направления, а цели парчета коса. Например, само тонирани бретон, времеви или тилната област. Естествен ― се използва от няколко меки нюанса, които се сливат с основния цвят. Разноцветни кичури са оцветени в голям брой нюанси. Те могат да бъдат естествени цветове и да създадат ефект за обем и блясък. Или можете да изберете по-ярка палитра, която ще направи косата да изглежда като дъга. Седеф ― оцветяване за провеждане на специални пигменти средства, за да придадат на косата изключителен перлен блясък. Узорчатый на косата, боя за рисуване с трафаретами. Калифорния ― оцветяване направления се извършва отгоре-надолу с постепенното смес от тъмни цветове, светли.

Цветовете са толкова разнообразни, че това дава неограничени възможности за вашата фантазия в избора на цветове, за да създаде перфектния начин.

Coloring on dark hair what color to choose (photo)

Coloring on dark hair what color to choose (photo)

Coloring on dark hair what color to choose (photo)

Coloring on dark hair what color to choose (photo)

Нюанси за оцветяване: сега в тенденция

За оцветяване на тъмни нюанси на косата си, можете да вземете различни, от естествен червен и светло-кафяви до светло зелено и ультрамаринового. Изборът зависи от стила на една жена, си tsvetotip и, разбира се, от модните тенденции.

Coloring on dark hair what color to choose (photo)

Определящ момент в избора на цветове за боядисване-цвят, тип кожа. Само правилната комбинация на цвета на косата и лицето ще даде добри резултати. Например, да имате чисто зимни цвят на лицето, и възнамерявате да използвате мед или червени цветове за оцветяване на тъмни коси. В края на краищата, оцветени къдрици, вместо да е изгодно преобразят лицето, подчертават дисхармония топлия цвят на косата и студени тонове на кожата.

Ако не знаете, какъв цвят тип отнесе в себе си, прекарайте един прост тест: вземете две парчета плат, например, цвят лавандула (студен тон) и цвят лососевый (топъл нюанс). След това, от своя страна, приложете към лицето. Един цвят, ще ти лице, друго подчертават всички недостатъци. Резултатите ще могат да ви идентифицират топло или студено tsvetotip.

Момичета с вид на студена кожата е по-добре да изберете приглушени тонове ― platinum, студен шоколад, бяло злато, черна ванилия. Ако оцветяването трябва да бъде по-крайни, с костюм и успокояващи нюанси на синьо, розово, зелено. Отлично контрастира с интензивен очите пепел и бели сенки по тъмните къдрици.

Coloring on dark hair what color to choose (photo)

„Топло“ вид на кожата идеално се съчетава с топла палитра на бои за коса. Това може да бъде мед, ванилия, червена, орех, коняк, златисто кафяво. С помощта на златния кестен, карамел и цветове пшеница може да даде лице на млад и свеж вид. И, за да добавите допълнителен обем на косата цялата палитра от кафяви цветове крем брюле, кленов сироп, пикантни карамел.

Най-естествено изглежда класически цветове за руса коса, когато направления на лицето са боядисани в светли нюанси. За студено цветотипа подходящ сребро, слонова кост, бяло злато. Удари топъл цвят тип светло бежово, карамел-капучино и Златен седеф.

Цветовата палитра за оцветяване трябва да се избират в зависимост от възрастта. За младо момиче вървят еднакво добре както в тъмните, така и светлите цветове. Но за жените, постепенно се доближава до „Бальзаковский“ възраст, тогава по-добре да спре своя избор на спокойни светли цветове и тъмни цветове, най-добре се избягва ― това увеличава възрастта.

Coloring on dark hair what color to choose (photo)

Coloring on dark hair what color to choose (photo)

Coloring on dark hair what color to choose (photo)

Боядисване на косата с различна дължина: как да изберем?

Изборът на стил влияе на цвета на косата, дължина на косата, след всички тези фактори ще се отразят как да отидете на избраната методика.

Coloring on dark hair what color to choose (photo)

За оцветяване на тъмни къса коса, предимно вертикални (надлъжни) методи. Тази техника създава визуален простор, красиво преливане на нюанси на слънце. Оцветяване на кръст също има право да бъде, но е подходяща само за жени с идеални черти.

Можете да направите цветни акценти и са само примерни направления, особено Боб прически. Но за каре са по-подходящи естествени нюанси на корал, злато, мляко. Въпреки това, за къса коса изборът на цветове е неограничен ― от киселинни и да доведе до неутрално положение и дискретен.

За къса коса има отлични възможности за шарени оцветяване, тъй като копирането е най-изгодно изглежда това в кратки прическите.

Оцветяване на тъмните средни косата ви позволява да правите наклони ― мек близък преход тонове от тъмно до по-светло. Това изглежда деликатен, елегантен и много женствен. По-младежки вариант на оцветяване предвижда асиметричен нанасяне на боя върху косата.

За тази дължина ще бъде по-подходящ, плавни линии и естествени цветове. Ярки акценти, остра смяна на цветове и ясни хоризонтални преходи ще изглежда неестествено и предизвикателно.

За оцветяване на тъмни дълги коси ― това е платформа за създаване на амбициозни прически. С такава дължина не трябва да бъдат ограничени в няколко трика и определени цветове. Трябва да се вземат предвид само външния вид и тип коса.

За дискретен стил може да направи микро-оцветяване, когато изяснени много тънки кичура няколко косъма. От пръв поглед е трудно да се разбере, че косата шарени, но външният им вид е просто страхотна.

Направи стилна прическа и дори бохем да Калифорния за оцветяване. Плавни натурален тъмен цвят от корените до осветленных върховете ще направи своя начин на наистина „холивуд“.

Дълга коса изглеждат изключително пъстра книжка за оцветяване. Скок розово, зелено и сини кичура ще направи вид творчество.

Coloring on dark hair what color to choose (photo)

Coloring on dark hair what color to choose (photo)

Coloring on dark hair what color to choose (photo)

Coloring on dark hair what color to choose (photo)

Боядисване на тъмна коса в домашни

За оцветяване, с много цветя по-добре да се повери на учителя, но и по-опростени варианти с две или три цветя може да направите сами. За това ще ви трябва белина и косата, колеровка боя, фолио, различни капацитет за отглеждане на коса, гребени, фиби за коса, ръкавици за еднократна употреба.

Coloring on dark hair what color to choose (photo)

И така, да разгледаме стъпка по стъпка как да направите оцветяване на:

Нанесете вазелин или всяко масло по линията на косата, вземете малка част от кожата, за да се избегне нейното оцветяване. Винаги започвайте процедурата от обратната страна. От друга страна, отделните направления на необходимата дебелина, но не по-малко от 0,5 см, след това се обработва осветлителем и увийте във фолио. По този начин, да се справят с всички косми на върха. След 30 минути изплакнете с хлорку с коса, ги подсушете с сешоар. В съответствие с инструкциите на производителя смес от избрания цвят, като се използва отделен контейнер. За марката надеждност всяка купа с маркер, за да не се смесват цветовете. Всички избелен направления отделно и го закрепете с помощта на скобата. Сега по планирано боядисване, едно право, боя в желания цвят и увийте във фолио. Всеки път преди да нанесете нова боя, измиване четка или да се подготвят предварително на няколко парчета. Опитайте се да нанесете боята бързо, за да не се прекалява му в косата. След определено в инструкциите време, за да освободи косата си от филма, измийте и подсушете. Вашият е готова за оцветяване.

Преди оцветяването не се препоръчва измиване на косата в продължение на 2-3 дни и не се използва укладочные средства, различни от серум и спрейове за коса. На трети страни вещества на косата може да доведе до грешки по време на боядисване.

Оцветяване се смята за по-хуманен метод за оцветяване по отношение на косата, защото те се повреждат по-малко. Въпреки това, не забравяйте да използвате лечебното маска за боядисана коса, подхранващи маски и етерични масла за поддържане на красотата на косъма и яркост нов цвят.

Coloring on dark hair what color to choose (photo)

Coloring on dark hair what color to choose (photo)

Coloring on dark hair what color to choose (photo)

Coloring on dark hair what color to choose (photo)

Снимка

Coloring on dark hair what color to choose (photo)

Coloring on dark hair what color to choose (photo)

Coloring on dark hair what color to choose (photo)

Coloring on dark hair what color to choose (photo)

Coloring on dark hair what color to choose (photo)

Coloring on dark hair what color to choose (photo)

Coloring on dark hair what color to choose (photo)

Coloring on dark hair what color to choose (photo)

Similar Posts