прическа

Варианти на прически с изкуствени коси

Options of hairstyles with fake hair

Много момичета мечтаят за красива, гъста, обемна коса, които винаги са били олицетворение на нежност и женственост, и благодарение на които е възможно да се създаде почти всяка прическа. Въпреки това, не всички природа приноса дълга коса, и като че ли момиче не се опита, тя не ще да расте на кичури до необходимото ниво. Не се отчайвайте преди време! В края на краищата, трябва да носят прически с фалшива коса. Като правите различни стайлинг на коса с кичури външни дома и ще разглобена стъпка по стъпка в тази статия.

Options of hairstyles with fake hair

Прически с фалшива коса шнола

За да направите красива прическа с накладным за всеки ден Можете да научите на вашата собствена коса. Вие само трябва да имаш търпение, за да придобият умения в тази област, и по-нататъшно полагане на всяка трудност ще изглежда като пет минути урок. Освен това, въздушната направления (трессы), за да създаде по-широко поле за експерименти, и ако те все още се придържат към щипки — клеми, двойно опрости процеса на създаване на някаква прическа, защото ги ползват и са много удобни. Част на косата могат да бъдат естествени и изкуствени. Снимки преди и след на косата след това.

Options of hairstyles with fake hair

Отгоре косата трябва да бъдат закупени в специализирани магазини, където консултанти ще ви помогнат да изберете ги, идващи от модели и цветове. Можете да затегнете ги до всяка част на главата, вие дори можете да направите в себе си такава бретон.

Options of hairstyles with fake hair

Options of hairstyles with fake hair

Options of hairstyles with fake hair

Options of hairstyles with fake hair

По-подробно, като придават на въздушната косата и как те ще се научат, като следващото видео.

Прически с дълга коса, с помощта на щипки за коса са създадени много бързо и да изглеждате зашеметяващо. Това може да бъде красива дълга коса и зрелищни опашки.

Options of hairstyles with fake hair

Преди да започнете да правите полагане на дома, купи направления трябва да бъдат внимателно и старателно претърсена.

Options of hairstyles with fake hair

Options of hairstyles with fake hair

Благодарение на общите направления мечти на много момичета да се сбъдне.

Options of hairstyles with fake hair

По-долу са представени снимки на всички възможни прически с фалшива коса.

Правене на обемна косичку

За извършване на обратна френската коси, с помощта на въздушната направления представлява нищо сверхсложного. Първата стъпка-това е странично оттичане, раздяла, за да се отдели половината от направления makuleke част, заколов направления с помощта на скоба. След това срешете къдрици около корените, за да закачите заколкой. След като главата се отстранява клип, къдрици падат. Част от косъма, която се намира на челото, е разделена в три направления. Започва процес на плетене на колоска. В същото време къдрици постепенно се поставя под дъното. Когато тъкане на Уши се приближи до края на, краищата на косата трябва да връзване на ластик.

Options of hairstyles with fake hair

Options of hairstyles with fake hair

Точно така, при желание, могат да тъкат две френски плитки, които еднакво ще изглежда добре на прави и вълнообразни коса.

Options of hairstyles with fake hair

Bouffant

Красива коса, с помощта на удължаване на косата възможност. За да създадете bouffant, ще ви се наложи лак за нокти, щипки за коса и гребен. Създаден за подреждане така: гребен близки коса, които придават на общите направления. Направления, разположени на челото, избира се и се издига нагоре. Тогава той трябва да бъде матиран и правилно начесать отгоре. Тези действия се извършват от косата до тила. Косата на времеви зона регистрирани невидими и сбраживается лак. След като лак изсъхне, клипове, трябва да бъдат премахнати. След всички манипулации с фиксиран косопад лак за коса откидывает и выгребли с гребен.

Options of hairstyles with fake hair

Прическа „творчески бъркотия“

Леко разрошен косата придават образ на естествената женственост, лекота и романтизъм. Този вариант на инсталацията е много проста: гребен близки на косата, те дават фалшиви плитки. Заедно с косата-Косата трябва да се обърна на една от страните. След това изтъкани пигтейли, които трябва да бъдат специално леко растрепанный, след като тя е фиксирана. Ако искате за малко да разнообразят и допълнят прическа, можете да използвате дъвка, която обикновено се използва за извършване на гръцките укладок. От една страна времеви зони трябва да се освободи тънки кичура и завить ги плойкой. Създава прическа остава поръсва се с лак.

Options of hairstyles with fake hair

Options of hairstyles with fake hair

Странична опашка

Ниска странична опашка – една от най-красивите прически. Той се извършва, както следва: част от кичура коса на площ makuleke разделени с хоризонтален раздяла. След като искате да прикачите режийни направления (може да се комбинира прежди с различни цветове, така че стайлинг ще изглежда по-ярка). Горната част на косата се закачат и се пада обратно. Нататък трябва да се разделят на тънък кичур и плитка му от ножницата (това може да бъде класическа плитка или рибя опашка). В края на краищата, всички косата закрепени с лепило, и се образува въртях опашка, на основата на който обвити направление. Благодарение на поправка на косата се получава ефектна буйната прическа, която е подходяща за всеки ден и за специални случаи.

Options of hairstyles with fake hair

Фиштейл

Можете да създадете такъв стил вариант от косата на ангела. Направления на добива на раздяла. Част от къдрици, разделени с хоризонтален разделение и закалывается клип. Присъединяването на част от косата, потопени косата отгоре. Страна поема тънка коса и усукани проводници. Тази част трябва постепенно да се добавят нови брави. При оформянето на косата достига нивото на врата, колан, трябва да се затегне клип. Същия колан ще трябва да се направи от другата страна. След това, обвързването на опашката, плюе, плюе рибя опашка. На този етап трябва да отсече дъвка, след като еластичната тъкан е създадена ръчно.

Options of hairstyles with fake hair

Прическа в ретро стил с начесом

Този елегантен и готин стил е идеален за обществени дейности, да тръгваме. Реализацията му е придружен от следните действия: част замъци разделен на хоризонтални парчета и закрепени хомутом. Парчета от вълна с направления режийни косата отгоре надолу. Отгоре косата трябва да бъдат разпуснати и са отделени от тази половина на тънка нишка, се поръсва с лак в корените и леко начесать. Тази част не трябва дълго да го държи в изправено положение и се спуснете надолу. Същите действия, предвидени за останалата част от косата. Страничните части са гладки (те трябва само четката на задната част на главата, както покритие спрей). Най-горния слой на руно, трябва да се прерови с помощта на тънки гребени и осигуряването му с боя. Кърлинг съвети, с помощта на специален утюжок за коса. Срешете къдрици със собствените си ръце (с изключение на брави, ако искате, можете да не се докосват, остави директен). Като украса за стайлинг на коса може да служи като превръзка, панел или красива шнола.

Options of hairstyles with fake hair

Класическа опашка

Конска опашка за проста, но много привлекателна прическа, която е изключително ефектно изглеждат дълги къдрици. Така че, ако едно момиче е спечелила дълги и буйни коса, но тя много искаше да създадете такъв стил, можете да помогнете на перука. Тази прическа се характеризира с максимална практичност, тъй като внесе ред косата си, никога не ще бъде причина за дискомфорт през деня. Освен това, прическа, подходящи за работа и за свободното време. Етапи от създаването му: роден език, трябва внимателно да върже косата си, като ги събра в опашка с ластик и закопчалка. Над главата косата се прикрепят фиби в основата на опашката. Планината може да скрие някои или красив шал (връзвам го на шипове). След това, ние вземаме само опашката. Прическата е готова!

Options of hairstyles with fake hair

Както виждате, изглежда красиво и ефектно, за да създадете буйни, обемни прически могат да бъдат с изкуствени коси, които изглеждат не по-зле близки къдрици. Най – важното- правилно и точно да съответства на цвета и определяне на съответната структура. От всички тези възможности, можете да изберете стила, който най-добре отговаря на предпочитанията на вкуса на момичетата. Останете винаги елегантна, атрактивна и ефектна!

Similar Posts