прическа

Лесни прически за дълга коса всеки ден снимка

Всяко всяко момиче иска да изглежда красива и женствена. Това изисква много време, защото трябва предварително да обмислят своя път, бране не само стилни дрехи и обувки, но и на косата. Това е завършек, който може да бъде от полза да се подчертае своите предимства и да скриете недостатъците. При правилно подбрана прическа, начин на момичета вече не изглежда толкова привлекателна. В днешния забързан начин на живот е достатъчно трудно, за да даде вид много време, така че жените се опитват да изберете стил, създаването на който отнема най-малко време, а те изглеждат много луксозно. Дори и с дълга коса, може би, всеки ден много бързо, за да ги пуснат надолу.

Easy hairstyles for long hair for every day photos

Постоянно се учудва околните разнообразие на прически не е трудно. След това ще можете да научите за огромни количества прически, които много лесно.

Опашка с начесом

Този вариант на подреждане е любимо и на много fashionistas. За създаването му отнема по-малко от 5 минути. Косата получава достатъчно обемно, което позволява неговото използване дори по време на празнични събития.

Той се извършва, както следва:

  Преработени коса мус за създаване на обем; вие трябва да се отделят малка част от косата отпред, и вържете ги; руно на вътрешната част на кичура към върха, прическа изглежда подредено; руно поръсва се с лак; след това се добавят тези нишка на друга, и осигуряване на опашка чрез дъвка за коса или коса, опашка може да се направи в центъра или на ваша страна; Ако е необходимо, висящи кичури може да завить плойкой или выпрямителем на косата; в последния етап отново косата фиксирате с лак.

Easy hairstyles for long hair for every day photos

Тази прическа за дълга коса всеки ден, което ще ви позволи да изглеждате ухоженно и елегантно.

Опашката отвътре навън

Прически за всеки ден, за да изпълняват лесно и бързо. Една от тези прически, които се нуждаят от малко време, за да се създаде опашка отвътре навън.

Схема на работа:

  Леко срешете косата и завържете ги в опашката с помощта на дъвка. Може да се изпълнява както на висока опашка и ниско. Също така ефектно ще изглеждат опашката на ваша страна; гума трябва малко да се отпуснете, леко отодвинув си от корените, разделени поравно на косата, сложете ги в дупката; такава полагане можете да украсите заколкой.

Easy hairstyles for long hair for every day photos

Плюе, заплетенные

Прически за дълга коса трябва да бъде достатъчно лека, за да косата не се разсейва по време на работния ден. Различни видове нетиране са от голяма полза за обладательниц с дълга коса. Можете да плитка класическа плитка от три кичура коса, коса patipada, spit напротив, рибя опашка и др. „Изглежда отстрани, изглежда много елегантно и непринудено. Освен това, за изпълнението на взаимозачета на страната е много по-лесно“

Схема на работа:

  Лечение на косата с пяна; ако косата леко раздърпан коса ще изглежда много романтично. За създаването на лека небрежност на косата, можете да направите малка руно; след това от цялата маса на косата, започнете ширити; затегнете косичку може с интересни групи.

Easy hairstyles for long hair for every day photos

Ако ще за романтична вечер на среща, тази прическа е просто идеален за този случай.

Плю, направи около главата

Лесни прически за дълга коса всеки ден може да бъдат обучени за всяко момиче. За създаване на коса около главата трябва да има достатъчна дължина на косата, само при това условие, то ще се окаже, ширити красиво и необичайно.

Полагане на достатъчно лесно:

  Това е раздяла по средата, се дели поравно на косата; от двете страни вървят опашки, всеки увит къдря, което ги прави по-точни, тогава всеки от опашките са обвързани в косичку. Можете да плитка като нормална класическа плитка и оригинален овце; нататък косичка се движи в обратна посока и болтове; от другата страна е същото.

Easy hairstyles for long hair for every day photos

Това е една много интересна прическа, която много редки. От такова нетиране, не бъдат оставени без внимание.

Лесни прически за дълга коса на всеки ден – кок от плитка

Този вид подреждане е много популярен сред съвременните момичета. Варианти на прически достатъчно много, толкова много разновидности, за да изберете и купите. Това е особено лесно да се направи това е ежедневна прическа за обладательниц с дълга коса.

Електрическата инсталация със следното:

  Първо трябва да съберете косата в опашка на всякаква височина; след това trudges няколко кос. Брой косичек може да се избере по желание; пигтейли закрепени така, че да се получи красиво лъч; фиксирани прически шипове и невидимки.

Този стил също е необичайно, затова жените с такава връзка изглежда много оригинално и необичайно.

Easy hairstyles for long hair for every day photos

Красиви прически за дълга коса на всеки ден — френски водопад

Много прости и лесни за изпълнение прически. Той за своята красотата и изяществото на този стил се превърна в любимец на много представители на нежния пол. Косата момичета, които са дълги и добре поддържани, тази полагане изглежда много привлекателно.

Стъпки:

  Косата трябва да бъде добре претърсена и са разделени на 2 части: горна и долна. Основни направления в процеса на плетене ще бъде направена точно на върха; от едната страна на времеви зони, изберете една малка част от косата, и започнете ширити, като я разделя на три части.

Ако искате да създадете стилна прическа, къдрици трябва да се вземе по-тънки. В случай, че косата трябва да бъдат обемни, заемат по-дебели къдрици

  В процеса на плетене направление, която е била заведена от горната част на косата се намалява. На нейно място е необходимо отново да се вземе нова кичур коса от горната част на косата; ширити продължават до времеви зони с противоположната страна, осигуряването на полагане на диапазона.

Easy hairstyles for long hair for every day photos

Практиката на няколко пъти пред огледалото, можете лесно да направите тази прическа себе си.

Необичаен лъч

За да се направи такава прическа с лекота себе си. С овладяването на всички нюанси на работата му, можете бързо да създадете уникален образ, без особени трудности.

Това се извършва по следния начин:

  Косата трябва да се върже и да се правя на върха на опашката чист; след това трябва да се отпуснете леко венеца и да въртях опашка; премахване на космите не до края, прикрепете краищата на щифтове; след това да шипове, които опашка леко се фиксира.

Easy hairstyles for long hair for every day photos

Similar Posts