прическа

Къса прическа с бретон снимка

За къса коса за блясък с нови лица, успешно се крие всички слабости на външния вид и коригира пропорционално при оформянето на прическа трябва специално внимание да се обърне челке.

Short haircuts with bangs photo

Избор на бретон за къса коса

Мисля си за избора на жените е къса прическа с бретон, трябва да се обърне внимание на няколко важни точки:

    Характеристика на екстериора. Първо, погледнете на формата на лицето. Овал и правилни черти на екстериора включват стандартни, който ще ползва всяка бретон. Заоблен лице по-добре да изберете дълги бретон, скъсани, скосени, несиметрично, или кратко. Квадратно лице ще помогне за изглаждане на дълги, асиметрични бретон или изтъня, и триъгълник, сводести, с извити бретон. Също така трябва да се обърне внимание на ширината на челото, скулите и бузите. При необходимост, някои от нюансите на външен вид, може да се скрие бретон или отклони вниманието от тях с помощта на този малък елемент прически. Структурата на косъма. Гъста коса ще изглежда добре с прав и равен бретон и тънка коса ще помогне на класификация. Къдрав кичур не страдат от къса дължина. За тях е приемливо само дълъг бретон. Всекидневен стил и възраст. Млади, енергични и прогресивно момичета, можете да направите къса прическа с бретон необичайна форма. Те ще се чувствате перфектно във всяка среда. Но възрастни жени или дамите, които предпочитат класическия стил, тогава по-добре да изберете по-умерени варианти на бретон: прави, дълги, със степен или умерено порванный.

Къса коса трябва да бъде допълнена с бретон, особено ако формата на лицето е далеч от идеална овална форма. За щастие, избор на бретон е много разнообразна и можете да намерите най-подходящия вариант за всеки конкретен начин.

Short haircuts with bangs photo

Short haircuts with bangs photo

Short haircuts with bangs photo

Short haircuts with bangs photo

Къса прическа с прав бретон

Гъста гладка бретон

Плоска плътна бретон, по принцип, се характеризира със спокойна, класически варианти къса коса: например, парцалива или директно каре на крака, вырезывание капаци или на пажа, е класически сервитьор, а също така директни, каскада или синкопиран боб. Средна дължина на бретон или къси, прическа права. Степента на дебелината на бретон зависи от структурата на направления и основните идеи допустими отклонения. За по-голямата част топ-стилисти се опитват да стартирате наздраве почти с теменните зона. Къса прическа с бретон Тази форма е подходяща гладко и право.

Short haircuts with bangs photo

Short haircuts with bangs photo

Сводести бретон

Сводести бретон също е добре, най-вече в класическия модел на къси прически. Бретон изглежда като дъга: дължина на косата от двете страни е по-дълъг от центъра. Включва също така и обратния вариант удължаване на дъгата към центъра. Най-често срещаните къса коса, че такива удари се считат за завишени, класически или скъсани каре на крака, парцалива или директно боб, боб-каскада и в раздел прически. Стайлинг на коса сводести бретон – прави, изчистени и гладки.

Short haircuts with bangs photo

Short haircuts with bangs photo

Степен бретон

Градуированная бретон се прави, за да се създаде обем и повдигнете краищата на косата. Най-често, ефектът многослойности е следствие на основната идея на прическа с елементи на каскадата: повишени каре, боб, каскада, гарсон или Аврора с елементи на каскадата. Степента на калибриране може да бъде средно или светлина, слоеве гладка и равна, без скъсани на краищата. Зидария преки или оформени от едната страна със странично пробором.

Short haircuts with bangs photo

Бретон до веждите

Много е на мода през този сезон-това е директен бретон до веждите или малко по-долу. Режа косата се образува равна и гладка. Взрив-това е средната плътност. Следващите директни стайлинг, дърпа и леко округляя краища. Изглежда добре бретон до веждите на каре, и Боб. Тези прически могат да бъдат преки, скъсани или степен. В краищата на косата, фризьорите се опитват да бъде допълнително обработена за лесно сортиране или изтъняване. Всичко това дава ефект на лекота и airness, независимо от дължината и дебелината на бретон.

Директен бретон е в основата на популярните къси прически като каре или боб Пейдж. В други къси прически те не са толкова често срещани.

Short haircuts with bangs photo

Short haircuts with bangs photo

Къса коса с окъсани челками

Тъп си една перфектна кройка

Нарязани на ситно и как да походя бретон на върха на популярността. Това е много къси, средни, та чак до веждите или малко по-долу. От класически директно намаляване-Това е коса, която коренно променя принципи на подреждане и много къса подстрижка, което го прави по-смел и модерен вариант на прическа. Бретон с тъп нарязани, като направите следните косене: боб, Боб, Pixie, гарсон, Аврора, шаги и полубокс. Инсталацията се извършва безплатно пряко или със странично накланяне, и малък ефект елементарно. Това позволи на бретон, класификация и слоеве.

Short haircuts with bangs photo

Short haircuts with bangs photo

Бретон зъби

Разклоненията в краищата на бретон изглеждат страхотно на къси, плоски и тихи честота: Гарсон, pixie или полубокс. Бретон често се превръща в съкратена форма, но има и средни размери. Полагане на прави и чист. Заострени краища могат да бъдат лесно, без да се фокусира върху ум или контрастен, ефектен стил. Последната опция ви позволява да добавите необичайна, интересна форма на цялата прическа.

Short haircuts with bangs photo

Серво бретон

Скъсани косите бретон се вписват почти всички къса прическа от класическата до творчески вариации и влезте в бръснарницата на женската мода. Много двуполов стил (момиче като момче) в облекло и във вид, които обявяват себе си тук, в рамките на сезона, добре се съчетава с форма на бретон. Най-популярни са късите прически с коса, бретон: Каре, Боб, Джек, Аврора, американска, полубокс, шаги, Гарсон, pixie и Томба. Сами по себе си тези прически може да се пластове или ассиметричными с рваным ефект.

Short haircuts with bangs photo

Short haircuts with bangs photo

Филированная бретон

Филированная бретон премахва излишната плътност в областта на лицето, помагат да се адаптират пропорционално, въпреки че това не е твърде фокусира върху себе си вниманието. Изтъняване може да бъде дълбок, среден, светъл или разход. Често стилист избира смесен стил, когато се появява подсилени ефект до края на бретон. Тази бретон все още се опитват да направят малко наклонени или несортирани, за да образуват текстура. Основно смлян парцаливи бретон на къса коса: боб, каре, Аврора, шаги и pixie.

Разкъсно бретон са характерни за много къси прически. Те скошены, вълнообразни, градуированный и профилирани.

Short haircuts with bangs photo

Short haircuts with bangs photo

Къса коса с асиметрична бретон

Бретон с перышками

Пера на челке-това е още една модна тенденция. Тази бретон добре изглежда почти всяка къса прическа е много динамичен, игриво и привлекателна. Перата могат да бъдат леки, с малко асимметрией или ярки, лъскави и високо професионален. Дължината им също може да бъде различен. Има къси пера с малка асимметрией, и на контрастни вещества или бретон, с остри, хаотична преходи от къси до много дълги пера до нивото на скулите или брадичката. Перата са изработени основно скъсани, или каскадни асиметрични прически: каре на крака, Боб, Аврора, американски, pixie, гарсон, а Томба, шаги и полубокс.

Short haircuts with bangs photo

Стъпки бретон

Асиметрични елементи могат да бъдат изразени в стъпално vystraivanii някои части на бретон в къса прическа. В този случай, комбинация от плавни линии и остри творчески акценти, като например по стените на прическа. Скорост на асиметрични бретон се срещат в асиметрични, скъсани прическа боб или боб, както и някои необичайни варианти раздел прически. Вие не трябва да направите този бретон на къса коса, претоварени с творчески елементи с фиксирана дължина.

Short haircuts with bangs photo

Бретон с класификация

Къса прическа с бретон, ассиметричной форма с класификация и редеют, а стоят настрана от прости степен, скъсани и профилирана варианти на бретон. В този случай се допуска полет на фантазията стилист, липсата на симетрия в краищата на косата и бретон слоеве. Това прави цялата прическа е много динамична, триизмерна, фактурные и ярки. Най-често стилисти създават бретон прически американския полубокс, тютюневи изделия, Боб и pixie. Бретон небрежно разпръснати директно или на рамо. Всичко зависи от неговата форма и планирания обем на върха.

Асиметрични бретон са характерни не само за асиметрични къси прически. Бретон може да бъде прореженной и освежи дори най-проста къса подстрижка. Най – важното- не се претоварва косата с творчески елементи, така че да се запази хармонията и основната идея на цялата прическа.

Short haircuts with bangs photo

Short haircuts with bangs photo

Къса прическа с дълъг бретон

Прост удължен бретон

Прост удължен бретон-това е повече вариация на права или разкъсани бретон. Дължина на кичура коса варира от нивото на очите до брадичката. Такива бретон може да бъде под формата на съвети, зъбите или бала. Дължина позволява да адаптират пропорционално, изтъняване помага за облекчаване на тежестта и плътността, както и калибриране прави косата по-гъсти и обемни. Такива бретон могат да имат междинни, странично или страничен път (на косата). Той изглежда добре за следните къса коса: боб, боб, гарсон, pixie и Аврора. Освен това, някои къси прически за къдрава коса и прически с выбритыми висками или страна могат да имат проста осигури продължителен бретон.

Short haircuts with bangs photo

Short haircuts with bangs photo

Short haircuts with bangs photo

Скосени дълъг бретон

Скосени дълъг бретон може да се нарече най-гъвкав от всички. Тя е идеална за всяка къса прическа. Гладка и заострени прическа, лесна за калибриране и пера подходящи за популярната прическа: каре, боб, Аврора, гарсон или pixie. Резки преходи на дълги, скъсани линии, остри пера изглеждат чудесно на модерни прическите с Томба, шаги, полубокс, выбритые уиски и дори афро стил. Бретон пада на една страна или небрежно раскидывается по главата и лицето, които обхващат част от него. Важно е да се отбележи, че такива скосени дълъг бретон често правят ирокезите или екстравагантни руно.

Дълъг бретон е много универсален, подходящ за почти всяка къса прическа. Той перфектно коригира и моделира пропорции, а също така помага за създаването на един изключителен и вълнуващ поглед.

Short haircuts with bangs photo

Short haircuts with bangs photo

Short haircuts with bangs photo

Къса коса без бретон

Повечето къси прически все още предполага наличието на бретон. Въпреки това, в някои случаи и някои прически могат негово отсъствие. Например, къса прическа в стил африка еластични къдрици на къдрава, основно, са направени без бретон. Той извади само, когато искам да дам на екстравагантно щрих към образа. Момчешки таралеж също е създал, без бретон. Тази прическа предполага много къса дължина на косата, че бретон е скрита. Понякога ultrashort се формира прически pixie, гарсон и полубокс. Тук стилисти и направи аналогия с ежиком. Вместо експлозия в най-горната част на главата се появява bouffant, сложи пера или mohawk. Популярни модела прическа каре и Боб е много рядко, но все пак, без бретон. Вместо това капитанът прави страничните части на косата и освобождаването на предната къдрици.

Без бретон, обикновено се създава в африканския стил, таралеж и други ултра-къса прическа под момче. Въпреки това, тези прически, много зависи от характеристиките и пропорциите на екстериор, така че не е подходящ за всяка жена.

Short haircuts with bangs photo

Short haircuts with bangs photo

Short haircuts with bangs photo

Short haircuts with bangs photo

Снимка

Short haircuts with bangs photo

Short haircuts with bangs photo

Short haircuts with bangs photo

Short haircuts with bangs photo

Short haircuts with bangs photo

Similar Posts