прическа

11 лесни прически за средна коса всеки ден със снимка

Средната дължина на косата е най-универсална, така че обладательницам такава рошава коса, всеки ден да експериментират и да създават различни варианти за стайлинг. Прически, които може да си създадете доста голяма къща. Това могат да бъдат различни варианти за плетене, красиви къдрици и други трупат. Нататък ще бъдат разгледани най-красивите прически за средна коса за всеки ден, както и инструкции стъпка по стъпка за тяхното изпълнение.

11 easy hairstyles for medium hair for each day with photos

Леки къдрици

Това е една от най-лесните прически, който е идеален за момиче с коса със средна дължина. Той ще се нуждаят от гладене или плойки.

Инструкции стъпка по стъпка:

Косата трябва да се измиват и топлинна обработка средства; накручивая косата си, вие трябва да изберете дюза за големи къдрици; всяка рана къдря веднага podelyatsya невидим. Това трябва да се направи до все по-студено.

Заключване просто кърли къдрици, може да се постигне много по-продължителен ефект след накручивать.

След като всички косата ще завиты, къдрици трябва да бъдат свободни, леко распушив техните ръце и се поръсва с техните лак. По-добре да използвате лак силна фиксация, това ще удължи живота на вашата коса.

11 easy hairstyles for medium hair for each day with photos

Тази прическа е идеална за бизнес вечеря и романтична среща. Благодарение на своята универсалност, прическа, подходящи за всяка форма на лицето.

Лента за глава плитки

Това е много необичайна прическа. Елегантна изглежда ще направи своя обладательницу по-красиви, плюс това колко панела ще бъде изтрита от лицето на излишни направления. Този стил е много функционален и удобен, прекарано в извършване на няколко минути, можете да забравите за вашата прическа за целия ден. Тя много лесно се извършва.

11 easy hairstyles for medium hair for each day with photos

Схема на косене:

Косата е претърсена и са обработени с помощта на силата на звука. Това може да бъде мус или пяна; след това през времеви зони, разделени от малък замък, от който са вплетени spit; косичка трябва да бъде такава дължина, че тя може би увийте главата си и се заключва за обратното ухото; за определяне на по-добре да използвате стелт; косата на темето necesitada и сбраживается лак.

11 easy hairstyles for medium hair for each day with photos

Тази полагане изглежда страхотно на средна дължина на косата. Количество коса искате завить, че само ще добави стил, лекота и красота. Пуснете го един път, искате да създадете тази прическа все по-често и по-често.

Тъкане На Уши

Първоначално може да изглежда, че тази прическа създаване на остатъчен трудно, но това не е така. След приключване на плетене на колоска няколко пъти, ще се уверите, че този стил може да се създават всеки ден с минимални разходи на време.

Инструкции стъпка по стъпка:

Коса до заплетения може да се поръси с полагане на продукта, който ще ги направи по-послушни, отделна белочела малка част от косата и разделете го на 3 части, вие трябва да започнете да тъкат обикновена плитка; за първи път перекрещивая направления, не е необходимо да добавяте допълнително. Освен това в процеса на плетене, за всеки къдря до пресечната точка на две други е необходимо да добавите выбившуюся кичур отстрани; освен това, продължават да ширити, докато кос не е включена, всички свободни къдрици от двете страни; след това плюе изчерпани и да се обнови.

11 easy hairstyles for medium hair for each day with photos

Поради факта, че всички направления в процеса на плетене внимателно почистете прическа е идеална за всеки ден.

Елегантно обзаведени къдрици

Ако първо завить на косата, а след това меко казано, може да направи чудесен стил, че не може просто да отидете на работа или обучение, но и на празничното събитие. Един от необичайни възможности за стайлинг ще бъдат представени нататък.

Схема на работа:

Предварително обработени ягодова пяна за обем и къдрава коса трябва леко разбийте ръце, придавайки им допълнителен обем; след това вземете една малка част от косата около виска и леко я завъртете малко растрепанный колан. Закрепете я невидим; повторете същото и с другата страна; съединете два впрегне в един и определя невидимками; след това, спрей и лак за коса.

11 easy hairstyles for medium hair for each day with photos

Не е задължително да оформите направления гладка и копринено гладка, лека небрежност в изпълнение на тази прическа само подчертават елегантността на неговия собственик.

Прическа в гръцки стил

Ежедневни лесни прически за средна коса трябва да бъде в арсенала на всяка момичета, тъй като доста често има ситуации, когато косата трябва да е много бързо. Гръцки стил се отнася до косата, че вече дълго време са на върха на популярността. Това е свързано с простота на изпълнението му, както и способността да се трансформират момичета, скриване на недостатъците.

11 easy hairstyles for medium hair for each day with photos

Това е прическа в гръцки стил, както следва:

Косата е добре расчесываются и се обработват ягодова пяна за обем, след това на коса, поставяне на лента за глава.

В магазините можете да намерите огромно разнообразие от меки колела, които могат да бъдат украсени с пайети, цветя, мъниста. Всеки път, когато създавате прически, можете да избирате различни bezel, който ще позволи по нов начин да погледнете.

Като малки кичури, поставяме ги чрез джанти, скрутив коса това, от друга страна; това трябва да бъде направено, докато всички косата няма да бъдат точно фиксирани.

Това е един от най-женствен и романтичен стил, който е най-подходящ за романтична вечер.

Бабетта на средна коса

Мнозина смятат, че в залата може да се създаде само дълги коси, но това не е така. Средна коса е идеален за този стил.

11 easy hairstyles for medium hair for each day with photos

Стъпки:

Косата измити и добре подсушени. Ако те мишката, което е добре да се внимава, за да ги оправям с помощта на гладене; след това цялата маса на косата трябва да бъдат обединени в един чист, класически опашка в задната част на главата; отделяне на опашката отгоре и отдолу и отстрани за известно време в горната част; дъно къдрици трябва начесать и да се фиксира с лак, срешете къдрици, са определени в спретнат кок, че искате да се пръска лак;

Поради факта, че косата преди създаването на греда насасывать, оказва се, много ефирни.

Горната част на косата трябва да приключи получения връзка и оправи косата си невидим.

11 easy hairstyles for medium hair for each day with photos

Това е достатъчно обемна прическа се получава. Тя помага да се подчертае красотата на отворена врата.

Необичайни букети от косичек

Тази полагане на за средна дължина на косата се прави много лесно, така че всеки ден тя ще бъде в състояние да създават свои собствени. Дори опаздывая за да учат или работят, можеш да направиш един куп от информация, а времето, което ще отнеме съвсем малко.

Схема на инсталацията:

Третирайте косата средство за подреждане; освен това, те трябва да бъдат леко разбийте ръце, като придава допълнителен обем; разделете цялата маса на косата на три равни части; от всяка част на косата трябва плитка класическа плитка, обезпечаване на края на ластика; след това всяка плитка заплетена в отделен малък лъч, които трябва да бъдат добре закрепени на място с фиби или щифтове; ето защо, вие трябва да направите три оригинални връзка, която ще даде образа игривост и романтика.

11 easy hairstyles for medium hair for each day with photos

Не трябва да се търси ненужни помощ в създаването на тази инсталация, лека небрежност ще изглежда много ефектно.

Китка от няколко колани

Тази полагане на подходящ за обладательниц гладка коса и момичета с къдрава коса. Тя изглежда много спокойна, така че не се отегчават при ежедневно нетиране.

11 easy hairstyles for medium hair for each day with photos

Схема на работа:

Косата трябва да се добива и събрани в опашка, след това разделете косата на няколко части; всяка от тези къдрици се извиват в ароматна плитка, която се фиксира с клечки; по този начин, трябва да я огъвате и всички направления, оформяне на сноп, след което се поръсва с полагане на лак, а след това той ще продължи дълго време в отлично състояние.

11 easy hairstyles for medium hair for each day with photos

Жените с тази прическа може да се види по улиците на града са доста редки, така че няма съмнение в неговата уникалност и оригиналност.

Комбинация от опашката и коси

За този стайлинг е много проста. За създаването му може да се използва като класически плете плитки от три направления и необичайно. Изглежда много впечатляващо ширити колоска pathiratne и някои други.

Електрическата инсталация със следното:

Отделно от виска малък кичур коса. От нея обикновена плитка тъкат; останалата част от косата се събират в опашка, след това на опашката обмотался около опашката няколко пъти и закрепете с помощта на невидимки или фиби.

11 easy hairstyles for medium hair for each day with photos

За да украсите прическата, можете да използвате красиви фиби с цветя. Ако го закрепете към жгуту, тогава изображението ще изглежда много романтично.

Прическа „кошница“

Това е ретро вариант на плетене, които толкова обичат да правят, нашите майки и баби. Косата внимателно подбрани, така че да не се намесва в рамките на деня. Не е задължително да имат дълга коса, Коса със средна дължина, достатъчно, за да прическа резултатът е красива и много женствена.

Стъпка по стъпка:

Вържете косата си, за да направи равен път (на косата), като ги разделите равномерно на всяка страна, коса на плитка. Всеки от кабели се монтира на дъното на ластик;

Опитайте се да използвате гумени ленти, които са близки по цвят на косата. Дори ако дъвка леко выбивается от прическа, тя не ще бъде толкова силно се вижда.

След това десен опашката съвпадат наляво и наляво – надясно; след това закрепете коса, фиби.

11 easy hairstyles for medium hair for each day with photos

Тази прическа е доста разнообразни, така че е подходящ за бизнес имидж, така и за почивка.

Двойна опашка

Много момичета не са доволни от тяхната дълга коса и искате да ги направим колкото е възможно по-дълго. Двойна опашка е идеален за този случай. Това помага визуално да направите косата си по-дълго.

Схема на работа:

Раздяла от едно ухо на друго и по този начин разделете косата в горната и долната част на горната част съберете косата в опашка, долната част също трябва да бъде събрана в опашка; ето защо, най-опашката е малко по-долу, се затваря.

11 easy hairstyles for medium hair for each day with photos

Тази прическа се прави много лесно, чрез добавяне на изображение на собственика си елегантност и нежност.

Лесни прически за средна коса бързо и лесно да направите и сами, цената е много малко време. Да експериментирате с косата си пред огледалото и да изберете най-подходящия вариант за себе си. Като се научили да изпълняват множество разновидности прически, можете да направите свой уникален начин.

Similar Posts